Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

Sport

Welkom op de pagina’s van Zaterdagmiddag Plus en Radio 794 sport.

Zaterdagmiddag Plus is iedere zaterdagmiddag te beluisteren tussen 14:00 uur en 18:00 uur. In dit programma is er veel aandacht voor sport en lokaal nieuws. Bij sport denken we aan live verslagen van voetbalwedstrijden in de gemeenten Heerde en Epe die op de zaterdagmiddag worden gespeeld. Uiteraard zijn er ook live verslagen van andere sporten zoals o.a. atletiek, volleybal en waterpolo. Ook worden er reportages gemaakt van diverse sportactiviteiten uit onze regio. Verder krijgt u de standen en uitslagen en de sportkalender voor de komende week. Bij lokaal nieuws, denken we aan nieuws-items uit de regio Heerde en Epe. Er worden studiogasten uitgenodigd en er worden reportages uitgezonden. Als er belangrijke evenementen in de gemeenten Heerde en Epe zijn, is Zaterdagmiddag Plus erbij.

Radio 794 Sport is tijdens de voetbalcompetitie iedere zondagmiddag te beluisteren tussen 14.00 uur en 17.00 uur. U hoort dan live verslagen van de voetbalwedstrijden uit onze regio, die op de zondagmiddag worden gespeeld. Verder hoort u ook reportages van diverse sportactiviteiten uit onze regio. Ook krijgt u de standen en uitslagen en de sportkalender voor de komende week. Dit alles wordt afgewisseld met sportberichten en goede muziek.

Bij gelegenheid, zoals belangrijke sportevenementen is Radio 794 Sport ook op andere tijdstippen te beluisteren.

Kortom Radio 794 besteed heel veel aandacht aan sport en actualiteiten in de gemeenten Heerde en Epe en dat doen wij voor u.

Iedere woensdagavond komt het productie-team bijeen om de programma’s Zaterdagmiddag Plus en Radio 794 Sport samen te stellen.

Heeft u onderwerpen ,of organiseert u sportactiviteiten, waaraan Zaterdagmiddag Plus of Radio 794 Sport aandacht aan kan besteden, vul dan ons contactformulier in. KLIK HIER!, of bel op woensdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur naar 0578-695555.

Momenteel is er geen programmanieuws

Locatieuitzendingen:

Op de praotstoel
30-06-2018 10:00 uur
LIVE bij de laatse voorbereidingen van het WK Inline Skaten 2018
Skeelerbaan 't Hoornscheveen in Heerde


Bijgewerkt: 14-06-2018
Nu op Radio 794: Programma Radio Gelderland