Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

17/03: Opleiding personeel Viattence, Wereldreis in EGW op 25-03, Kent U Fluffy? & eerste E-auto Gem. Heerde.

We gaan praten met een van de PR-medewerkers van Viattence in het kader van de week van Zorg en Welzijn. Het zal vooral gaan over de opleiding van personeel voor de toekomst. Met daarbij ook aandacht voor de kansen van het bestaande personeelsbestand. En natuurlijk komt ook de start van de nieuwbouw van Wendhorst ter sprake.

Met een bestuurslid van Shantykoor Kantje Boord en een van Dameskoor For Fun praten wij over het optreden dat zij gaan geven op zondag 25 maart in de Kulturhus EGW in Epe. Zij maken samen een "Wereldreis" vanaf 15:00u.

Met Lucienne Draaijer gaan we praten over Fluffy de flamingo. Hoe komt zij tot het maken van een kinderboek. Wat is daarbij haar grote drijfveer om dit alles te doen. Hoe komen de mensen aan het boek?

Op donderdag 14 maart krijgt de Gemeente Heerde haar eerste E-auto. Van de overdracht maakt Cor een opname die u deze zaterdag kan horen.

De Evenementenkalender van Hette Kolkman is om 11:40u beschikbaar vanuit de studio in Heerde.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL/programmanieuws voor de laatste programmawijzigingen en nieuwe informatie over zaken in de regio.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 21-04-2018
Nu op Radio 794: Non-stop Geestelijke muziek