Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

Informatief Koken met Muziek in Infomix

Op dinsdagavond 22 februari kunt u vanaf 19.00 uur weer luisteren naar Infomix op Radio 794.

Deze week staat het programma stil bij het jaarlijkse voorjaarconcert van Soli Deo Gloria op 12 maart. Dit jaar zal het publiek mee worden genomen naar de wereld van ‘Film & Musical’. Ook kunt u gratis toegangskaarten voor deze avond winnen.

Als u koken leuk vindt en nieuwsgierig bent naar de ayurvedische kookkunst luister dan naar de passie van Vandevi. Voor haar is voeding de basis van alles en zij wil dit ook aan u overbrengen.

Verder verneemt u alles van de metamorfose en het ontstaan van de Percussion Groep Heerde bij het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina. Uiteraard wordt ook vooruit gekeken naar het voorjaarconcert op 19 maart.

Tenslotte hoort u een column door Jan van de Velde, voorzitter van de Stichting tot Behoud van Sprengen en Beken. En neemt Patricia van der Veen weer enkele muzikale pareltjes onder de loep.

Mocht u dinsdagavond nu niet kunnen luisteren Infomix zit in de herhaling op woensdag vanaf 14.00 u. en donderdag vanaf 09.00 u. Via www.radio794.nl kunt u dit programma zelfs beluisteren op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.
Terug naar vorige pagina
Locatieuitzendingen:

Op de praotstoel
30-06-2018 10:00 uur
LIVE bij de laatse voorbereidingen van het WK Inline Skaten 2018
Skeelerbaan 't Hoornscheveen in Heerde


Bijgewerkt: 14-06-2018
Nu op Radio 794: Programma Radio Gelderland