Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

21/04: Zitskiester uit Emst wint Zilver, Koningsspelen in Heerde, Hof van Cramer, Oranjeweek van Maxima en VeVoMa en Oene

Erik Daems löt oons zien keuze van de Overieselse streektaalmuziek heurn.  Dan zal 't gaon aover de troubadour van Steewiekerland, Gerard Rutger Buisman.

In de Praotstoel (tussen 10 en 12 uur) heeft Tony van Dommelen de techniek in handen. Cor Rorije is dan afwezig wegens een sterfgeval en linda Seinstra is vrij om te trainen voor de 4Daagse 2018. Maar we hebben al wat opgenomen zodat we niet verlegen komen zitten.  Het gesprek dat we met Zit-skiester Linda van Immelen zouden hebben gaat door via de telefoon. En we houden het sportief want Cor Rorije maakt vrijdag 20 april opnamen van de Koningsspelen op het van Meurspark en in de Heerd.

U kunt naar een opname luisteren waarin Maarten Jan Heesen aan Cor uitlegt hoe het zomerprogramma Hof van Cramer/Rehoboth in elkaar steekt.

Tony van Dommelen gaat nog even kijken wat er op Koningsdag in Veessen en Dirk Boeve zal ons om bijpraten over de Oranje week tussen 21 en 27 April in Wapenveld. Dan trekt Oranjevereniging Maxima alle regeisters weer open van Tent-kerkdienst tot BMX Extreme van de steile helling.

We weten dat Hetty Kolkman in de studio alles weer klaar heeft liggen om  de  EvenementenKalender om te presenteren om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel van UPC in de gemeentes Heerde en Epe.

In de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen)!!

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook: www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 21-04-2018
Nu op Radio 794: Non-stop Geestelijke muziek